Over Eenhoorns & Engeltjes

Eenhoorns & Engeltjes is een webshop met liefdevolle cadeaus voor ouders die hun kindje(s) tijdens de zwangerschap of rondom de geboorte hebben verloren. De webwinkel is opgericht door Renée Brouwer, schrijfster en moeder van de in 2018 stil geboren tweeling Joëlle en Féliz.  (Meer informatie over Renée en haar dochters lees je hier.)

Als ouders van een overleden kindje sta je letterlijk met lege handen. Je hart zit vol onvoorwaardelijke liefde, maar je kunt het nergens kwijt en plotseling komen daar ook nog een heleboel andere emoties bij.
Ongeloof, verdriet, wanhoop, boosheid... Het zijn gevoelens waarvan je nog niet eens wist dat je ze zo intens kon voelen, totdat het je overkomt.  Vaak weet je niet meer waar je het zoeken moet en ook voor je omgeving kan deze vreselijke gebeurtenis erg ingrijpend zijn. Familie en vrienden willen zo graag iets voor je doen, maar weten meestal niet wat. Want ook al geven ze je de hele wereld of win je nu de loterij,  je kindje(s) krijg je er niet mee terug en dat doet zo verdomd veel pijn.


Het verlies van een kind is zoiets onnatuurlijks, het gaat tegen al je besef in en zet je hele leven op z'n kop.  Hopelijk kunnen de liefdevolle cadeaus in deze webshop je iets helpen met het verwerken van dit grote verlies.
Want hoewel je kindje(s) er niet meer is/zijn, hij/zij/ze zit(ten) voor altijd in je hart en daar gaat/gaan hij/zij/ze nooit meer weg. ♥